check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B

Kupujete sigurno

Naš cilj je pružiti svakom kupcu najvišu razinu sigurnosti i jamčiti njihovo zadovoljstvo kupovinom. Neprestano radimo na sigurnosti naše online trgovine, što potvrđuju brojni certifikati i pečati odobrenja. Saznajte zašto biste trebali odabrati nas.

 

Trusted Shops - Mi smo nositelji Trusted Shops pečata, koji se dodjeljuje samo online trgovinama koje ispunjavaju visoke standarde u korisničkoj usluzi. Više od 100 različitih kriterija pregledavaju stručnjaci iz tima Trusted Shops-a, temeljeći se na nacionalnim i europskim zakonima o online kupovini te uzimajući u obzir trenutne odredbe vlasti koje reguliraju e-trgovinu. Trgovine nagrađene Trusted Shops pečatom imaju jamstvo povrata novca u slučaju nedostave ili odbijanja povrata nakon opoziva.

 

Zertifikat za ozbiljne tvrtke - Posjedujemo poljski certifikat za ozbiljne tvrtke, koji se dodjeljuje tvrtkama koje ispunjavaju zahtjeve etičkog kodeksa u vezi s poštenjem, integritetom i pouzdanošću svojih aktivnosti.

 

SSL certifikat - Vaši podaci se potpuno šifriraju tijekom prijenosa kako bi ostali tajni od neovlaštenih osoba. Vaši podaci su sigurni i zaštićeni.

 

Povrat bez navođenja razloga - Pridržavamo se odredbi poljskog zakona tako da imate uvijek 15 dana nakon primitka robe da je vratite.

 

Pouzdanost tvrtke - Prisutni smo na tržištu neprekidno od 2009. godine. Naš tim čini preko 100 stručnjaka u različitim područjima, a motocikli su njihova najveća strast.

 

Zaštita osobnih podataka - Pridržavamo se načela zaštite osobnih podataka sukladno poljskom zakonu. Vaši podaci su sigurni kod nas.

 

Uvijek možete pratiti svoj paket - Nakon što je vaš paket poslan, primit ćete broj za praćenje pošiljke i internetsku adresu na kojoj možete pratiti status svojeg paketa.

 

Ponosni smo što našim kupcima pružamo najvišu razinu sigurnosti i zadovoljstva. Odaberite nas za svoju kupovinu i doživite naše izvrsne standarde i usluge.