check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 2994101

Strong Xzone sredstvo za čišćenje kožne motociklističke odjeće 150 ml - 5904413623243

11,40 EUR s PDV-om

Snažno Xzone sredstvo za čišćenje kožne odjeće

Kod proizvođača:
Proizvođač:
5904413623243
Kapacitet:
150 ml

Sredstvo za čišćenje kožne odjeće Xzone je visokokvalitetni preparat za čišćenje i njegu kože. Zahvaljujući sastojcima za čišćenje, masćenje i hidrataciju - prije svega uklanja svakodnevne nečistoće, njeguje, polira, daje elastičnost i elastičnost te zaglađuje, te ima optimalan pH.

Snažna verzija namijenjena je za jaku prljavštinu i klasične boje. Verzija Normal preporuča se za svakodnevnu njegu i fluorescentne boje. Dizajniran za sve vrste zrnate kože.

Kožne jakne i hlače gotovo su najklasičniji element odjeće motociklista. Osim izvrsnog izgleda, pružaju i najvišu razinu sigurnosti u slučaju pada. Dobro njegovana koža mnogo je otpornija na habanje od tekstilne odjeće. Međutim, imajte na umu da odjeća od prirodne kože zahtijeva redovito održavanje i impregnaciju. Vrlo lako podliježu sušenju i oksidaciji, što uzrokuje mrvljenje vlakana i pucanje površine. Odjeća tada gubi ne samo svoju estetsku, već i zaštitnu vrijednost.

Najvažnije je redovito uklanjati svakodnevnu prljavštinu i spriječiti da se ona dulje zadrži.

Kožnu odjeću ne treba prečesto temeljito čistiti, pa je dovoljno jednom do dva puta u sezoni, češći zahvati u strukturu kože mogu pogoršati njezina svojstva.

Zatim, bez upotrebe vode, cijelu površinu očistimo mekom krpom i jednim od za to namijenjenih profesionalnih proizvoda, npr. sredstvom za čišćenje kože XZone. Ako brinemo o uklanjanju svakodnevnih nečistoća, ova faza bi trebala biti dovoljna. U slučaju jačih mrlja, Xzone kožnu odjeću očistite mekom četkom, ali dobro obratite pozornost na kvalitetu boje koju koristi proizvođač odjeće. Ako primijetite male tragove boje na četkici, odmah je prestanite koristiti jer može doći do mrljastih promjena boje na sakou ili hlačama. Nakon pranja ostatke sredstva temeljito isperite toplom vodom i ostavite odjeću na prozračnom, sunčanom mjestu da se potpuno osuši.

Završna faza je nanošenje impregnacije koja će spriječiti prodiranje vode u vlakna. Kožna odjeća očišćena prema ovim uputama dugo će ostati estetska, mekana i fleksibilna.

Sposób użycia
  • protresti pakiranje prije upotrebe
  • provjerite učinkovitost sredstva testom na maloj, skrivenoj površini - budite posebno oprezni kada koristite sredstvo na obojenoj koži
  • nanesite na površinu kože i kružnim pokretima regulirajte pritisak - očistite vlažnom spužvom ili mekom četkom
  • uklonite otopljenu prljavštinu spužvom ili krpom ispranom čistom vodom