check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 12479

Pad za sudaranje RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

60,27 EUR s PDV-om

Pad za sudaranje RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Kod proizvođača:
Jamstvo:
12
[opis_ogolny]
  • Crash-padovi su klizači koji štite oplatu, motor i druge dijelove motocikla u slučaju pada. Izrađen od posebne građevinske plastike koja apsorbira energiju udarca i koči motocikl koji klizi.
  • RENNER crash pads izrađeni su na CNC strojevima (numerički upravljani), što osigurava vrlo dobru kvalitetu i točnost površine. Nudimo setove spremne za pričvršćivanje na motocikl bez potrebe za izradom dodatnih spojnica i vijaka.
  • Set se sastoji od dva klizača (izrađena od plastike), nosača od aluminijske legure, eloksiranog radi zaštite od korozije i obojenog, te vijaka za pričvršćivanje. Klizači su crni, a pričvršćivači srebrni (prirodni aluminij).
  • Čvrstoća vijka i navoja odabrana je tako da ne dođe do pucanja navoja ili savijanja okvira motocikla u slučaju prevelike napetosti uzrokovane, primjerice, klizećim motociklom koji se zakačio za rubnjak. Vijak se savija ili lomi kada se na papučici pojavi prekomjerna sila savijanja. Čak i ako se klizač pokvari, njegova bitna uloga je ispunjena jer raspršuje veliki dio energije kada motocikl udari u asfalt.
  • Komplet uključuje upute za sastavljanje.
  • Producent: Renner
  • Renner (bivši Zipser) proizvodi već su dobro poznati našim kupcima. Savršeno izrađene i jednostavne za ugradnju podloge za udarce izazvale su najveću pozornost. Proizvodnja se odvija na numerički upravljanim strojevima, što već na prvi pogled izdvaja Renner proizvode od ponude drugih proizvođača.
  • Svi setovi imaju jasne upute za sastavljanje i upakirani su u estetsku i praktičnu ambalažu.
  • U ponudi su i rezervni dijelovi za sve garniture.
  • Zemlja porijekla Poljska.

Klizači štite oplatu, motor i druge dijelove motocikla u slučaju pada. Izrađen od posebne građevinske plastike koja apsorbira energiju udarca i koči motocikl koji klizi. Izrađen na CNC strojevima (numerički upravljanim) osigurava vrlo dobru kvalitetu i točnost površine. Nudimo setove spremne za pričvršćivanje na motocikl bez potrebe za izradom dodatnih spojnica i vijaka.

Set se sastoji od dva vrha (izrađena od plastike), držača od aluminijske legure, eloksiranog radi zaštite od korozije i obojenog, te vijaka za pričvršćivanje. Vrhovi su crni, nosači srebrni (prirodni aluminij).

Čvrstoća vijka i navoja odabrana je tako da ne izazove skidanje navoja ili savijanje okvira motocikla u slučaju prevelike napetosti uzrokovane, na primjer, klizećim motociklom koji se zakači za rubnjak itd. Vijak se savija ili lomi kada na klizaču se javlja prekomjerna sila savijanja. Čak i ako se klizač pokvari, njegova bitna uloga je ispunjena jer raspršuje veliki dio energije kada motocikl udari u asfalt.

Slično

Ovaj proizvod odgovara 14 motocikla.