check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 649882

ZF Sachs Performance Sintermetal BMW disk kvačila - 1864 002 996

484,59 EUR s PDV-om

alert information icon

Proizvod dostupan na posebnu narudžbu. Vrijeme isporuke može se odgoditi za 7 dana. Nema mogućnosti povrata.

ZF Sachs Performance Sintermetal BMW disk kvačila

Kod proizvođača:
Proizvođač:
1864 002 996
[opis_ogolny]
  • Za servisne radove preporučujemo ZF Sachs specijalnu mast: 557.81.50
  • SACHS Performance sintermetalni disk kvačila.
  • Pomoćni disk kvačila izrađen je od sinteriranih materijala koji su nevjerojatno otporni na visoke temperature. Poseban dizajn štita oblikovan je na takav način da učinkovitije odvodi toplinu (od originalnog štita). Ovo je ključno kada motocikl pokušavate izvući iz blata ili teškog pijeska.
  • Torne površine izrađene su od sinteriranog materijala i pričvršćene na noseću ploču bez upotrebe zakovica tijekom toplinske obrade cijelog elementa. Karakterizira ih koeficijent trenja koji je približno 40% veći od organskih materijala. Zahvaljujući tome, spojka radi vrlo precizno na svim radnim temperaturama. Također omogućuje prijenos mnogo većeg momenta.
  • Proizvod je razvila jedinica SACHS inženjera posvećenih sportskim rješenjima, poznatih po proizvodima posvećenim automobilima serije BMW "M".
  • Set također uključuje vrećicu s mašću za učvršćivanje žljebova.
  • Proizvođač: SACHS
  • Povijest ZF SACHS-a počinje u industriji bicikala. Bio je Ernst Sachs (1867-1932) koji je izumio biciklistički torpedo. S vremenom, nakon brojnih transformacija, tvrtka je postala lider u proizvodnji opreme za prvu montažu motocikala i automobila. Glavni pravci nabave su elementi ovjesa za automobile i kompletne spojke za motocikle, kao i (višemasene i viskozne) za osobna vozila, dostavna vozila i kamione. U našoj ponudi nalaze se komponente kvačila za BMW motocikle.

Slično

Ovaj proizvod odgovara 214 motocikla.

BMW