check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 2742821

Retrovizori na upravljaču Highsider Wave, crni - 301-4920

135,78 EUR s PDV-om

Kod proizvođača:
Proizvođač:
301-4920
[opis_ogolny]
  • HIGHSIDER Wave zrcalo na kraju upravljača, odobreno E. Moderan, ali i klasičan dizajn sa svestranim mogućnostima podešavanja.
  • HIGHSIDER Wave krajnja ogledala na upravljaču vizualno nadopunjuju svaki model motocikla u srebrnoj, crnoj, crvenoj ili zlatnoj boji. Mali detalji u boji između glave zrcala i kraka dodaju boju vašem stroju. Asimetrični oblik i CNC glodane linije kućišta stvaraju moderan i klasičan izgled.
  • Ogledalo na upravljaču ima različite mogućnosti podešavanja i može se montirati na motocikl na različite načine. Gledano s upravljača, mogu se montirati gore ili dolje. U smjeru stezanja, krak zrcala može se okrenuti bočno pomoću podesivog zgloba, a kuglasti zglob na kućištu zrcala može se podesiti pod kutom za optimalnu vidljivost unatrag. Asimetrična glava zrcala može se podesiti prema vašim željama i zakrenuti za 180 stupnjeva. Odgovara svim upravljačima s vanjskim promjerom od 7/8 inča i 1 inča.
  • Naš SAVJET: Utezi za upravljač serije HIGHSIDER WAVE savršen su nosač za zrcala na kraju upravljača s vanjskom stezaljkom i još bolje postavljaju zrcala u scenu. Utezi za upravljač također su dostupni u zrcalnim kombinacijama boja.
  • Dimenzije:A Širina glave: 124 mmB Visina glave: 86 mmC Ukupna širina: 175 mmD Ukupna visina: 125 mm Duljina drške: približno 90 mm do stezaljke za pričvršćivanje Težina: 200 g
  • Opseg isporuke: 1 par uključujući redukcijske prstene za 1 inč i 7/8 inča.