check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 646399

Progresivne opruge prednjeg ovjesa YSS Heavy Rider - PO365I080-105S435X

138,95 EUR s PDV-om

Progresivne opruge prednjeg ovjesa YSS Heavy Rider

Kod proizvođača:
YSS
Proizvođač:
PO365I080-105S435X
[opis_ogolny]
  • Najkvalitetniji proizvod renomiranog proizvođača.
  • Set sadrži 2 komada progresivnih opruga. Progresivne opruge savršena su zamjena za linearne opruge. Prikladni su i za starije i za potpuno nove motocikle. Opruge su izrađene od visokokvalitetnog silikonskog čelika. Osim toga, kako bi se poboljšao protok ulja, opruge su polirane po cijeloj dužini.
  • Opruge prednjeg ovjesa su proizvod koji zahtijeva odobrenje! Potvrda o odobrenju dostupna je u kartici "Prilozi". Nakon ugradnje opruga certifikat je potrebno isprintati i čuvati na sigurnom mjestu. Potvrdu nije potrebno prevoziti s dokumentima vozila. Potvrda se daje na izričit zahtjev dijagnostičara.
  • Opruge su specifične za motocikle.
  • Proizvođač: YSS
  • Tvornica je osnovana 1983. godine u Tajlandu. Trenutno je YSS Company Limited jedan od najvećih i najbrže rastućih proizvođača komponenti ovjesa za motocikle u svijetu, s podružnicama u Europi, Americi, Australiji i Japanu. Vrijedno je napomenuti da YSS proizvodi i ovjese za manje i starije motocikle i skutere. Tvrtka posjeduje sve certifikate koji dokazuju visoku kvalitetu proizvoda i cjelokupnog procesa proizvodnje, uključujući kontrolu kvalitete svakog (!) proizvoda koji izlazi iz proizvodnog pogona.
  • U našoj ponudi nalaze se stražnji amortizeri za većinu marki motocikala, elementi prednjeg ovjesa i amortizeri na upravljaču.

Slično

Ovaj proizvod odgovara 8 motocikla.