check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 613251

Mini Risk Racing Lock & Load Pro postolje - 00204-N

336,84 EUR s PDV-om

RISK RACING Lock & Load Pro mini stalak

Kod proizvođača:
Proizvođač:
00204-N
[opis_ogolny]
  • Prevozite svoj motocikl bez sigurnosnih pojaseva!
  • RISK RACING Lock-N-Load Pro sustavi potpuno su podesivi i po širini i po visini. To vam omogućuje snimanje puno šireg raspona motocikala, od 85cc do velikog provrta do 140kg. Korisnici jednostavno postave odgovarajuću širinu, zatim gurnu bicikl u sustav i pritisnu čegrtaljke dok se bicikl ne učvrsti. Ovaj novi sustav nema ograničenja i može vući mnoge motocikle, od 50cc Cobre do KTM 690 Endura!
  • Hvata motocikl za nožice tako da su prednji i stražnji dio motocikla osigurani. Sustav raspoređuje opterećenje na oba ovjesa, smanjujući prepuhane brtve vilice. Nema potrebe za trakama za pričvršćivanje ili klinovima za kotače, što je velika ušteda prostora pri prijevozu bicikala u kamionima, kombijima, prikolicama ili tegljačima. Sustav eliminira potrebu za razmakom bicikala i triangulacijom mreže pojaseva. Zapravo, biciklisti mogu postaviti svoje bicikle jedan pored drugog kako bi uštedjeli još više prostora za dodatnu opremu.
  • Ovaj transportni sustav sljedeće generacije izrađen je od ekstrudiranog aluminija. Aluminijski materijal nije samo izdržljiv, već je i izuzetno lagan, a ekstrudirana konstrukcija omogućuje uklanjanje podupirača s vašeg kamiona, kombija ili prikolice u samo nekoliko sekundi, ostavljajući samo niskoprofilnu aluminijsku osnovnu ploču. Set uključuje potreban pribor za montažu.