check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 650048

EBC MD 4174 X disk prednje kočnice - MD4174X

- 10%

165,89 EUR s PDV-om Redovna cijena  184,32 EUR

Najniža cijena u posljednjih 30 dana prije sniženja: 184,32 EUR

alert information icon

Proizvod dostupan na posebnu narudžbu. Vrijeme isporuke može se odgoditi za 7 dana. Nema mogućnosti povrata.

EBC MD 4174 X kočioni disk

Kod proizvođača:
EBC
Proizvođač:
MD4174X
[opis_ogolny]
  • Serija EBC X/XC - Potpuno plutajući kočioni diskovi za prednje kotače
  • Ovi kočioni diskovi zamjenjuju mnoge LS (lijevo) / RS (desno) kočione diskove i mogu se montirati s obje strane.
  • Čelik koji se koristi za nove EBC kočione diskove posebna je mješavina nehrđajućeg čelika s većim učinkom trenja od konvencionalnih toplinski obrađenih kočionih diskova od nehrđajućeg čelika. Uz 10% poboljšanja učinka trenja, sila kočenja je dodatno poboljšana.
  • Težina novih ''X'' i ''XC'' serija dodatno je smanjena za 5-10% zahvaljujući sustavu sa 6 zakovica s laganim unutarnjim prstenom, što je također poboljšanje u odnosu na konvencionalne kočione diskove.
  • Novi kočioni diskovi opremljeni su jedinstvenim SD sustavom patentiranim od strane ECB-a, čije četvrtaste zakovice postavljene u udubljenja kočionog diska omogućuju neograničeno širenje vanjskog i unutarnjeg prstena pod utjecajem topline koja se stvara tijekom kočenja bez narušavanja spoja zakovicama.
  • Do ove degradacije dolazi kada se kočioni disk zagrije od jakog kočenja i vanjski prsten dođe u kontakt sa (obično kružnim) zakovicama koje odvajaju vanjski i unutarnji prsten. Novi EBC sustav sprječava ovaj problem, koji je uzrok 100% kvarova kočionih diskova zbog iskrivljenja diskova i vibracija.
  • Što je SD sustav? Ovo je novi sustav četvrtastih zakovica iz ECB-a. Ovaj sustav u potpunosti sprječava savijanje kočionog diska, produljuje vijek trajanja diska i poboljšava dosljednost učinka kočenja.

Slično

Ovaj proizvod odgovara 6 motocikla.