check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 9669

Castrol DOT4 0,25l boca kočione tekućine - 8586

46,04 EUR s PDV-om

Castrol DOT4 0,25l boca kočione tekućine

Kod proizvođača:
Proizvođač:
8586
Jamstvo:
12
[opis_ogolny]
  • Bočni stalak talijanskog proizvođača kvalitete Buzetti.Buzetti proizvodi prema certificiranim europskim kriterijima proizvodnje koristeći prvoklasne materijale.Istrošeni spojevi i povratne opruge kao i krhotine boje nisu problem za Buzetti.

Klasa kvalitete: prelazi DOT 3 / DOT 4

Sintetička tekućina za kočnice za motocikle.
Castrol Motorcycle Brake Fluid je potpuno sintetička kočiona tekućina s visokim svojstvima. Namijenjen je za teška opterećenja produžena u vremenu za dvo- i četverotaktne motocikle i skutere. Ova tekućina ima izuzetno visoko vrelište, zadovoljavajući standard DOT 4. Idealan je proizvod za konvencionalne i zahtjevne kočione sustave motocikala.

Tekućina za kočnice za motocikle pažljivo je dizajnirana kako bi pružila očekivanu, iznadprosječnu zaštitu za sve komponente i brtve kočionog sustava kako bi se osigurao dug i siguran rad.

Castrol Motorcyckle Brake Fluid preporučuje se za sve kategorije SUV vozila i motocikala, te zadovoljava zahtjeve većine proizvođača motocikala.
Napomena: Ovaj proizvod nije prikladan za Harley-Davidson motocikle, koji preporučuju samo DOT 5 tekućinu sa silikonskom bazom.

Prednosti i pogodnosti:
- predstavlja veliku otpornost na stvaranje parnih bravica
- povećava sigurnost kočenja u usporedbi s konvencionalnim proizvodima
- štiti od korozije i habanja tijekom dugog rada kočionog sustava

Slično

Ovaj proizvod odgovara 1 motocikla.