check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
Prodaja ovog proizvoda je prekinuta.
ID: 491341

Brubeck unisex majica kratkih rukava s kratkim rukavima, grafit M

19,66 EUR s PDV-om

Brubeck unisex majica kratkih rukava s kratkim rukavima

Kod proizvođača:
Veličina lanca:
M

Majica kratkih rukava donjeg sloja izrađena je bešavnom tehnologijom od tanke, prozračne tkanine. Pletivo koje prianja uz tijelo i 3D struktura stvaraju zračne kanale. Ljeti povećavaju ventilaciju tijela, a zimi skupljaju topli zrak, štiteći od hipotermije. Dizajn koji se temelji na trodimenzionalnom mrežastom modelu nekoliko puta povećava površinu za sakupljanje vlage. Lagan, uski kroj, mekana tkanina ne ograničava kretanje i štiti od abrazije. Tkanina ima antibakterijska i antialergijska svojstva. Cjelogodišnji proizvod, preporučuje se za razne aktivnosti kao temeljni sloj.

Inovativni 3D PRO proizvodi upravo su ono što trebaju ljubitelji trčanja, biciklizma i motociklisti. Ultra lagani i tanki proizvodi pružaju potpunu slobodu kretanja i odgovarajuću termoregulaciju tijekom intenzivnog trčanja ili druge aktivnosti na visokim temperaturama.

Trodimenzionalna mrežasta struktura osigurava dodatne zračne kanale u prostoru između kože i proizvoda. To omogućuje nakupljanje zraka zagrijanog prirodnom toplinom tijela između površine kože i 3DPRO majice i sprječava pad temperature kože. Učinkovita zaštita od hipotermije može ubrzati, primjerice, zagrijavanje prije intenzivnije aktivnosti.