check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
Prodaja ovog proizvoda je prekinuta.
ID: 491245

Brubeck Comfort Wool ženska majica bez rukava crna L

19,77 EUR s PDV-om

Brubeck udobna vunena ženska majica bez rukava

Kod proizvođača:
Veličina lanca:
L

Ženske majice uvijek su u modi zbog svoje svestranosti i slaganja s mnogim stilovima. Ženska majica bez rukava od merino vune osigurat će vam udobnost u svakoj situaciji, bez obzira na tempo dana. Pred vama je važan poslovni sastanak i želite se osjećati samouvjereno? Ili možda želite izgledati dobro i privlačno na večernjem spoju? Nudimo vam našu merino majicu bez rukava iz kolekcije Comfort Wool koja će se prilagoditi vašim potrebama, osiguravajući udobnost i funkcionalnost.

Prirodna svojstva merino vune, koja je cijenjena u cijelom svijetu, su mekoća i finoća te termoregulacija. Vlakno merino vune je tri puta tanje od ljudske dlake i savija se u dodiru s kožom, pa merino ne grebe i ne grize. Ne upija neugodne mirise. Ženska merino majica bez rukava izrađena je od kombinacije funkcionalnih vlakana i vune, čime je dobiveno pletivo dvoslojne strukture. Zahvaljujući tome, vlaga nastala tijekom aktivnosti ili stresnih situacija učinkovito se prenosi s kože na njezinu površinu, osiguravajući osjećaj svježine i suhoće. Bešavna konstrukcija sprječava abrazije i iritacije, neovisno o aktivnostima koje se izvode. Majica je fleksibilna i prilagođava se obliku vaše figure, ističući vašu ženstvenost.

Merino majica bez rukava iz Brubecka pristajat će vašoj odjeći. Savršena za casual, mladenački ili sportski stil. Majica je dostupna u bijeloj, crnoj, krem i nijansi boja. Klasične boje daju vam širok raspon mogućnosti. Kolekcija Comfort Wool također uključuje vuneno donje rublje i ženske majice dugih rukava za hladnije dane.