check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
Prodaja ovog proizvoda je prekinuta.
ID: 491312

Brubeck Comfort Wool muške bokserice, tamne traperice, S

12,79 EUR s PDV-om

Brubeck Comfort Wool muške bokserice

Kod proizvođača:
Veličina lanca:
S

Muške bokserice COMFORT WOOL najkvalitetnije su svakodnevno rublje za aktivne i jedinstvene kupce. Vanjski sloj izrađen je od meke, vrlo tanke i nježne 100% merino ovčje vune. Zahvaljujući visokoj elastičnosti vune, rublje se ne gužva i ne izbacuje. Savršeno pristaje uz tijelo, dajući vam veliku slobodu u odabiru sljedećih slojeva odjeće. Kombinacija prirodnih vlakana s poliamidom i korištenje dvoslojne bešavne konstrukcije omogućili su postizanje jedinstvenih termoregulacijskih svojstava uz održavanje maksimalne udobnosti. Donje rublje učinkovito pomaže u održavanju stalne tjelesne temperature, štiteći tijelo od hipotermije i pregrijavanja. Proizvod je dermatološki ispitan - ne iritira i ne izaziva alergije.

Kombinacija prirodne vune i poliamidnih vlakana te korištenje dvoslojne bešavne konstrukcije omogućili su postizanje jedinstvenih termoregulacijskih svojstava i održavanje maksimalne udobnosti. Proizvod osigurava brže sakupljanje vlage, značajno povećava toplinsku udobnost i učinkovito pomaže u održavanju stalne tjelesne temperature. Štiti tijelo od hipotermije i pregrijavanja. Proizvod je dermatološki ispitan - ne iritira i ne izaziva alergije, pogodan je i za alergičare. Merino vuna ima i dodatna zdravstvena svojstva: mikromasaža svojim vlaknima poboljšava prokrvljenost stanica, čime se poboljšava cirkulacija, a neutralizacija pozitivnih iona djeluje blagotvorno i umirujuće na živčani sustav. Tehnološki napredan proizvod izrađen je s pažnjom na kvalitetu i najsitnijih detalja, zahvaljujući činjenici da je 100% proizveden u Europskoj uniji.

BRUBECK kolekcija COMFORT WOOL je vuneno donje rublje koje je prikladno za tijelo i osnova je odjeće za svakodnevne aktivnosti. Pruža zaštitu i udobnost korištenja tijekom cijele godine, koristeći najbolju sirovinu koju je sama priroda stvorila - australsku merino vunu.