check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
Prodaja ovog proizvoda je prekinuta.
ID: 491218

Brubeck Comfort Cotton Junior bokserice za dječake, limeta, 140/146

4,88 EUR s PDV-om

Brubeck Comfort Cotton Junior bokserice za dječake

Kod proizvođača:
Veličina lanca:
146

Dječje bokserice Comfort Cotton Junior izrađene bešavnom tehnologijom od dvoslojne, prozračne tkanine. Odjeća savršeno pristaje uz tijelo i štiti kožu od ogrebotina. Kako bi osigurao maksimalnu udobnost korištenja, vješto kombinira pamuk ugodan na dodir sa sintetičkim vlaknima. Ovaj sastav vam omogućuje da minimizirate rizik od znojenja. Donje rublje je antialergijsko, brzo se suši i ne zahtijeva glačanje. Savršen za svakodnevnu upotrebu tijekom cijele godine.

Poboljšani, anatomski kroj u kombinaciji s BRUBECK Air Jet pređom daje povećan osjećaj udobnosti i savršeno pristaje uz tijelo, naglašavajući figuru. Donje rublje djeluje kao druga koža. Mekana i osjetljiva odjeća štiti od ogrebotina, a završna obrada pletenim manžetama bez pritiska omogućuje vam da se riješite čak i najmanje nelagode tijekom korištenja. Sastav izvrsnog pamuka s BRUBECK Air Jet pređom s novim, jedinstvenim svojstvima omogućuje dugotrajno održavanje suhe i svježe kože jer je uklanjanje vlage s površine tijela još učinkovitije. Donje rublje se vrlo brzo suši i nije potrebno glačanje.

BRUBECK kolekcija COMFORT COTTON je tijelom prijazno, funkcionalno pamučno rublje koje je osnova odjeće za svakodnevne aktivnosti, osiguravajući zaštitu i udobnost tijekom cijele godine.