check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 555618

Access Design nosač registarske pločice - SPLRK024

291,46 EUR s PDV-om

Lick Wheel Access Design držač registarske pločice - Kawasaki Z H2

Kod proizvođača:
Proizvođač:
SPLRK024
[opis_ogolny]
  • Ovaj je proizvod razvijen kako bi zadržao bitne značajke vozila kao što su branik i mogućnost prilagodbe pokazivača smjera i LED svjetla registarske pločice u skladu s europskim standardima (svjetlo se isporučuje).
  • Ultra-ojačani nosač izrađen je od čelika debljine 5 mm kako bi se učvrstio cijeli nosač ploče protiv vibracija. Postavlja se na os kotača zakretne ruke i po potrebi zamjenjuje aluminijski klin za zatezanje lanca.
  • Ručni dio izrađen je od aluminija debljine 5 mm. Blatobran je izrađen od aluminija debljine 3 mm. Zakrivljen je kako bi odgovarao gumi i spriječio prskanje od suvozača i vozača.
  • Sve je prekriveno mat crnom epoksidnom bojom, otpornom na vremenske uvjete i udarce kamenja. Držač registarske pločice na blatobranu omogućuje ugradnju svih europskih i međunarodnih registarskih pločica, kao i indikatorskih traka i odobrenog LED svjetla registarske pločice ili stražnjeg svjetla. Otvor isporučen u kompletu postavlja se umjesto originalnog držača registarske pločice kako bi se izbjegao ulazak čestica.
  • Za spajanje pokazivača smjera i svjetala registarske pločice isporučuje se kabelski svežanj duljine 1 metar s termoskupljajućim stezaljkama, za spajanje se moraju koristiti originalni konektori i to će omogućiti njihovo odspajanje. U slučaju originalnih žmigavaca, moguće ih je ugraditi bušenjem druge rupe.

Slično

Ovaj proizvod odgovara 2 motocikla.