check Besplatna poštarina od 120,00 EUR
check Vraća se do 14 dana
check Plaćanje za 30 dana
check Veleprodajna zona - B2B
ID: 555571

Access Design bočni nosač registarske pločice - SPLT012

233,14 EUR s PDV-om

Access Design bočni držač registarske pločice - Triumph Trident 660

Kod proizvođača:
Proizvođač:
SPLT012
[opis_ogolny]
  • Nosač bočne ploče je dizajniran u dva dijela kako bi se omogućilo podešavanje njegovog nagiba. Postavlja se na zakretnu ruku, koristimo nosače originalnog nosača ploče blatobrana.
  • Nosač ploče izrađen je od čelika debljine 3 mm, a držač za montažu izrađen je od nehrđajućeg čelika debljine 3 mm, čime se osigurava krutost pod svim ograničenjima. Isporučuje se s omotačem kabela izrađenim od PA12 i postavlja se na originalne točke za montažu.
  • Nosač stražnje ploče premazan je visokokvalitetnom crnom epoksi bojom. Isporučuje se s LED osvjetljenjem registarske pločice prema europskim standardima i montažnim kompletom za ugradnju. Svjetlo registarske pločice moguće je postaviti gore ili dolje, u oba slučaja registarska pločica pokriva cijeli nosač tablice.
  • Sve francuske i međunarodne registarske pločice mogu se montirati na bočni držač registarske pločice. Set je upotpunjen parom crnih čeličnih nosača žmigavaca. Omogućuju postavljanje originalnih žmigavaca sa šipkama promjera 8 mm.
  • Nosači pokazivača smjera nalaze se iza stražnjih nožica ispod luka kotača. Za spajanje se koriste originalni konektori.

Slično

Ovaj proizvod odgovara 1 motocikla.